PREDANÉ – Novostavba – Rodinný dom Prievidza ul. Sládkoviča poz. 450 m2

PREDANÉ – Novostavba – Rodinný dom Prievidza ul. Sládkoviča poz. 450 m2

PREDANÉ – Novostavba – Rodinný dom Prievidza ul. Sládkoviča poz. 450 m2

Predané

v RK

  • sladkovica 1
  • sladkovica 5
  • sladkovica 2
  • sladkovica 4
  • sladkovica 3

ID Nehnuteľnosti :

 17741

Izby

5

Kúpeľne

1

Garáž

1

Rozloha

220

Zastavaná plocha

Layer 1 120

Rok vybudovania

2022

Rozloha pozemku

450

Stav nehnuteľnosti

Layer 1 Novostavba

Máte radi mestský život, mať všetko po ruke priamo v centre mesta a zároveň si vychutnávať výhody rodinného domu a pozemku.

Vaša Realitná + vám ponúka nadštandardné bývanie v atraktívnej lokalite centra mesta Prievidza – ul. A. Sládkoviča.

Ide o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom postavený na slnečnom pozemku o veľkosti 450 m2. Zastavaná plocha domu predstavuje 120 m2 a úžitková plocha 220 m2.

LOKALITA DOMU:

Novostavba RD sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v zástavbe rodinných domov v centre mesta Prievidza, presnejšie na ul. Sládkoviča.  Lokalita pôsobí veľmi príjemným  bez rušivých zásahov cesty alebo mestského ruchu, nakoľko ide o jednosmernú ulicu. V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Všetko podstatné pre život v dostupnej vzdialenosti.

DISPOZÍCIA DOMU:

1. podlažie o celkovej výmere 100 m2 tvorí –  vstupná hala, WC,  technická miestnosť, schodisko, obývačka spojená s kuchyňou, garáž

2. podlažie o celkovej výmere 100 m2 tvorí –  schodisko, kúpeľňa s WC, šatník, 3  x izba, spálňa, terasa

Pozemok : 450 m2

Zastavaná plocha : 120 m2

Úžitková plocha – 220 m2

K domu prislúcha aj terasa o celkovej výmere  30 m2.

Odhadované prevádzkové náklady domu pre 4 člennú rodinu vychádzajú cca od 120 €. 

Dom bude napojený na IS: voda, elektrika, plyn. Odpadové vody zvedené do obecnej kanalizácie

MATERIÁLY DOMU:

NOSNÉ KONŠTRUKCIE : tehla 300mm, minerálna vata 150 mm. Strop a stropná doska z betónových profilov, Rector

ZASTREŠENIE : Jednoplášťová plochá strecha s jednostranným spádom a hydroizolačnou fóliou . Hrúbka tepelnej izolácie strechy 300 mm.

OKNÁ, DVERE : hliníkové vstupné dvere a plastové okná zo 6 komorových profilov, s izolačným trojsklom so súčiniteľom prechodu tepla skla U=0,6 W/m2.K.

ELEKTRO A OSVETLENIE : Domová prípojka ukončená v kotolni rozvádzačom. Všetko zabudované osvetlenie vrátane vonkajšieho využíva LED technológiu. Vo všetkých obytných miestnostiach a kuchyni pripojenie na internet a TV signál (bez vonkajších zariadení)

ZATIENENIE : Zatienenie RD exteriérovými žalúziami s motorickým pohonom a diaľkovým ovládaním – každé podlažie zvlášť, prípadne každé okno zvlášť. Zatienené okná z východnej strany objektu. Zatienenie slúži na elimináciu teploty v letných mesiacoch.

VNÚTORNÉ POVRCHY

Podlahy v obytných miestnostiach sú veľkoformátové dlažba a veľkoplošné laminátové a drevené podlahy. Podlahy vo vstupe, špajzi, kotolni, kúpeľni a na toaletách tvorí keramická dlažba .Obklady v kúpeľni a na toaletách  keramické veľkoformátové. Na stenách v obývačke a obytných izbách tapety. Všetky ostatné plochy stien sú s maľbou bielej farby

KUCHYŇA A VYBAVENIE KUCHYNE : Kuchynská linka je atypický výrobok podľa návrhu architekta. Linka obsahuje sortér odpadkov, pracovná doska  podsvietená LED pásom. Súčasťou linky sú zabudované spotrebiče – plynová varná doska s odsávačom pár , umývačka riadu, odsávač pár, mikrovlnná rúra, chladnička, rúra.

KOTOLŇA A VYBAVENIE KOTOLNE : Kotolňa okrem kotla a zásobníka vody obsahuje rozvádzač, úpravu vykurovacej vody, ústredňu zabezpečenia objektu. Súčasťou kotolne bude príprava na práčku, sušičku a umývací drez

OPLOTENIE : Oplotenie zo strany prístupovej komunikácie riešené kombináciou živého a betónového múru. Oplotenie z východnej strany  stĺpikové s podhrabovou betónovou doskou a oceľovou zváranou výplňou vo farebnej úprave.

Spôsob vykurovania: podlahové vykurovanie teplovodné napojené na plynový kotol.

Dom bude spĺňať energetickú triedu A0.

VÝHODY DOMU:

TOP LOKALITA, VEĽKORYSÁ NOVOSTAVBA, SLNEČNÝ POZEMOK

Dom máme momentálne vo fáze výstavby s predpokladaným termínom dokončenia v septembri 2022 v stave holodom alebo štandard – omietky,  tapety, sanita, podlahy, kuchynská linka, interiérové dvere

V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. 0915 756 855  alebo napíšte mail na peter.vrtak@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná +, Bojnická cesta 4, Prievidza.

Podobné nehnuteľnosti